Geen producten (0)

Nieuwe gastblogger: Inge Fransen

Nieuwe gastblogger: Inge Fransen

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag mag ik het online/social media team van Hashtag bij Marleen versterken en daar heb ik enorm veel zin in. Laat ik me even voorstellen:
Ik ben Inge Fransen, een 21-jarige Brabantse journalistiek studente. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar met een minor in Spanje. In de afgelopen twee jaar heb ik veel schrijfervaring op mogen doen en daar ga ik nu mee verder bij Marleen.
Lifestyle, beauty, mode en reizen zijn mijn passies. De komende tijd zullen jullie allerlei blogs met betrekking tot fashion, lifestyle en beauty van mijn hand voorbij zien komen.
Hopelijk lezen jullie ze met net zo veel plezier als dat ik ze schrijf.

Liefs,
Inge

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.